CRM

a Platform

Üzleti szoftverek bevezetése és támogatása CRM platformon

evocrm

CRM termékek

Válasszon termékeink közül

Microsoft Dynamics 365

A Dynamics 365 alkalmazások a Power Platform támogatásával új szintre emelik a Microsoft alkalmazások integrációját. Az adatok elemzésén túl, egyedi megoldások hozhatók létre és folyamatok automatizálhatók.

salesforce_partner

Salesforce

A Salesforce az elmúlt években folyamatosan a legsikeresebb CRM megoldás. Messze megelőzött minden más CRM megoldást eleinte az Egyesült Államokban és később globálisan is.

Oracle Siebel CRM

Ma már kimondhatjuk, hogy a Siebel minden CRM megoldás nagyapja. Sokan csak a „nagy elefánt”-nak nevezik. Több mint 25 éve van a piacon, és folyamatosan új funkciókkal bővül.

evocrm

Szolgáltatásaink

Amikben állunk ügyfeleink rendelkezésére

Stratégia, Tanácsadás

Tudja ön, hogy mit szeretne elérni a CRM rendszere segítségével?

Minden informatikai megoldásnak van egy célja. Nagyon fontos ezt ismerni, és hogy hogyan szeretnénk elérni. A jó stratégia az alapja annak, hogy a CRM rendszerbe fektetett költség megtérüljön és a vállalatnak később mérhető hasznot teremtsen.

Mi segítünk megtervezni az optimális stratégiát. Ismerjük a bevált módszereket, de minden cég másképp működik. Ezért mi önökkel közösen tervezünk, hogy a legjobb megoldást szállítsuk ügyfeleinknek

Stratégia, Tanácsadás

Adatelemzés, Folyamattervezés

Ismeri ön, hogy milyen adatok állnak jelenleg a rendelkezésére?

Jól működő és könnyen használható rendszer alapja, hogy az üzleti folyamatokban jó minőségű és naprakész adatokkal dolgozzunk. Minden adat fontos, még a rossz adat is, mert az alapján találjuk meg a rendszerben levő hibákat.

Mielőtt bármilyen fejlesztést elkezdünk, mi analizáljuk a rendelkezésre álló adatforrásokat és a benne levő adatokat. Felkutatjuk a hibás és értékes adatokat és javaslatot teszünk, hogy hogyan lehet javítani az adatok minőségén.

Adatelemzés, Folyamattervezés

Fejlesztés, Testreszabás

Fontos önnek az átlátható és rugalmas fejlesztés?

Egy CRM bevezetés folyamatában az evoCRM legfontosabb hozzáadott értéke a fejlesztés. Képesek vagyunk minőségi és robosztus megoldások fejlesztésére. Ezt hazai és külföldi referenciákkal, valamint vizsgákkal is alátámasztjuk.

A tapasztalat azt mutatja, hogy sok esetben a fejlesztés közben változnak az igények. Ezért mi elvárjuk, hogy a megrendelő aktív kommunikációt folytasson velünk, rálátása legyen a fejlesztés előrehaladására, valamint részt vegyen a tesztelésekben. Így valóban azt kapja, amire szüksége van.

Fejlesztés, Testreszabás
evocrm

Kapcsolat

Add meg elérhetőséged és kollégánk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot, online vagy telefonon:

 • Iroda, telephely

  1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 2.

  Székhely

  1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2.

 • E-mail cím

  office@evocrm.hu

 • Telefon

  Szabó Máté (Dynamics 365 CRM)
  Telefon: +36 30 628 1325

  Kis Lehel (Salesforce CRM)
  Telefon: +36 30 412 1044

  Lója Balázs (Oracle Siebel CRM)
  Telefon: +36 30 565 8934

  Elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok, hogy az evoCRM tárolja és feldolgozza a fent megadott személyes adataimat, hogy az abban megfogalmazott igényemet teljesíthesse.