evocrm

Cégünkről

A mai modern világban a vállalatok egyik legfontosabb stratégiai feladata az ügyfeleik magas színvonalú kiszolgálása és a belső folyamatok optimalizálása.

A CRM (CustomerRelationship Management) egy olyan üzleti felfogás, amivel könnyebbé tehető a cég és ügyfeleinek kapcsolattartása a folyamatok egy rendszerben való kezelésével. Míg a legtöbb cég új ügyfelek megszerzésére koncentrál, a már meglévő ügyfélkör megtartása és támogatása legalább ilyen fontos. Ezek az üzleti folyamatok nagyon komplex és sokoldalúak lehetnek. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő CRM rendszert válasszuk, amely magába foglalja a szükséges marketing, sales és service folyamatokat, és funkcionalitása a cég szervezeti fejlődésével párhuzamosan alakítható.

Az evoCRM csakis kizárólag a legnagyobb gyártóknak a legjobb CRM megoldásait alkalmazza, amelyek többek között rendelkeznek a marketing, sales és service a folyamatokkal, valamint valóban tovább bővíthetőek. Ezek a termékek egy keretet és egy platformot is szolgáltatnak, amelyre könnyen tovább építkezhetünk. A CRM rendszert olyan evolúciós folyamaton visszük át, amellyel lehetőségünk van egy vállalat digitális transzformációját a CRM rendszer platformján megvalósítani.

Az evoCRM Magyarországon az egyetlen cég, amely a három legnagyobb CRM rendszer gyártójával partnerséget kötött. Munkatársaink többéves szakmai, valamint szervezői gyakorlattal rendelkeznek Microsoft Dynamics CRM, Oracle Siebel, és Salesforce rendszerek tervezésében, fejlesztésében és bevezetésében.Széles kompetenciáink, számos iparági és technológiai referencia, és több mint 15 éves nemzetközi tapasztalatunk révén egyedi kihívásokkal is könnyedén megbirkózunk. Nem csupán átadjuk, hanem kidolgozzuk Önnel a megfelelő megoldást, támogatjuk a rendszer bevezetését és üzemeltetését. Folyamatosan bővülő tapasztalataink jelentik a garanciát arra, hogy az üzleti problémák valódi gyökerét, és annak leghatékonyabb megoldását is megtaláljuk.

Cégünk folyamatosan bővül, és átléptük a 40 fős létszámot. A csapatunk nagy része beszél angol és német nyelven. Ha Ön egy CRM technológiákban tapasztalt nearshore partnert keres, akkor számíthat az evoCRM szolgáltatásaira. Cégünk Magyarországon kívül CRM fejlesztési szolgáltatásokat nyújt Németországban, Svájcban, Ausztriában, Romániában és Hollandiában lévő vállalatoknak is.

Küldetésünk az, hogy cégünk informatikai módszerekkel a legösszetettebb üzleti folyamatok optimalizálására is megoldást nyújtson. Bízza ránk és mi összeillesztjük a puzzle darabjait.

evocrm

Miért válassz minket?

 • certification

  15+ év
  tapasztalat

 • worldwide

  Nemzetközi
  tapasztalat

 • translator

  Német és Angol nyelvtudás

 • factory

  Iparág specifikus szaktudás

 • monitoring

  Termékfüggetlen szaktanácsadás

evocrm

Management

Lója Balázs

Lója Balázs

Oracle Siebel
ágazatvezető
Szabó Máté

Szabó Máté

Microsoft Dynamics
ágazatvezető
Kis Lehel

Kis Lehel

Salesforce ágazatvezető
evocrm

Rólunk mondták

evocrm

Referenciáink

Referenciáink az elmúlt 15 évből, a teljesség igénye nélkül